donna-napló 2014.02.13.

2014.02.13. 08:48

Ma én vagyok az a hülye picsa anyuka, aki taknyosan, köhögve viszi a gyerekét az oviba. Direkt azért, hogy jól megfertőzze a többi anyuka éppen nem orrfolyásos gyerekét.

ÜSSETEK ! ! !

De Tisztelt Bíróság, enyhítő körülményként kérem figyelembe venni, hogy otthon egy 71 éves, két hete intenzíven influenzás nagymama, egy 2 éves 2 napja intenzíven gennyes torokgyulladásos kisfiú és egy 40 éves munkáját intenzíven elhanyagolni kényszerülő apuka tartózkodik. Így a torokgyulladás miatt két hetet kihagyó, egy hete oviba járó, tegnap estétől intenzíven orrfolyató lányt bevittem az óvodába.

Még „szerencse” hogy a kicsi nem jár intézménybe, mivel idén még ő sem nagyon lett volna ott: jan. 4-én kijött rajta a bárányhimlő, 2 hét szobafogság. Utána belázasodott, két nap lázcsillapítás, orrfolyás egy hétig. Közben a nagylány bekapta a torokgyuszit. Két hét otthon, antibiotikum. Nyomjuk beléjük a c-vitamint, a Béres-cseppet, a d-vitamint, és a tőzegáfonya szirupot, de így is 8 egész ovis napot bírt ki orrfolyás és köhécselés nélkül. Vagyis 7-t. Ma lenne a nyolcadik. Szóval Tisztelt Bíróság, ha nem lesz lázas a lány, akkor még holnap is menni fog oviban. Orrfolyással, köhécseléssel. Csuklok is majd rendesen, tudom.

A bejegyzés trackback címe:

https://donnavilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr735812085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása